×
Immo ColpinVerkoopVerhuurNieuwbouwprojectenContact

Residentie Old Brussels

Zalig leven onder de wolken

Welkom in Residentie Old Brussels

STIJLVOLLE CHARME

Ja, het is mogelijk je in Knokke-Heist te onderscheiden. Old Brussels steekt er inderdaad bovenuit, met 16 appartementen, 2 mezzanines en 2 duplexen. Gevat in statige, moderne architectuur. Grandeur met gevels op de zeedijk en in de Duinenstraat, op 50 meter van het Heldenplein in hartje Heist.

Old Brussels is een project van topkwaliteit van het team HPlus Vastgoed en Luc De Beir + Architecten. Er is keuze tussen 1 tot 4 slaapkamers, maar wat je ook kiest, dankzij de hoogwaardige afwerking, intelligente indeling en fantastische strandgerichte leefruimtes heb je gegarandeerd een gevoel van exclusiviteit. Dat straalt Old Brussels ook uit met zijn stijlvolle charme, open blik en grote raampartijen.

ALLE VRIJHEID

Met buitengewoon ruime mogelijkheden om te kiezen voor stijl en luxe volgens eigen smaak.

Architect Luc De Beir houdt vast aan een hedendaagse architectuur, perfect in combinatie met de weidse marine omgeving. De hoge ramen tot aan het plafond zorgen voor een royale lichtinval en een ruimtegevoel in de woon- en eetkamer. Licht en ruimte strekken zich uit tot in de volledig geïnstalleerde open keuken. Het zee- en havenzicht blijven je bij, ook als je de witte wijn koel legt.

ELK ZIJN DEK

Of sta je op het dek? Op het gelijkvloers na, heeft elk appartement zijn terras. Old Brussels telt op de zeedijk 9 bouwlagen met appartementen van standaardgrootte op etage 1 tot 6. De mezzanines en duplexen op 7, 8 en 9 zijn ruimer. In oppervlakte schommelen ze tussen de 85 en 140 vierkante meter met 1 tot 4 slaapkamers. In de Duinenstraat zijn er 4 comfortabele appartementen van 70 tot 84 vierkante meter met 1 tot 2 slaapkamers en 1 duplex appartement
van 93 vierkante meter. L’ambarras du choix...

VERKOCHT
VERKOCHT
VERKOCHT
VERKOCHT
VERKOCHT
VERKOCHT
VERKOCHT
VERKOCHT
VERKOCHT
VERKOCHT
VERKOCHT
VERKOCHT
VERKOCHT
VERKOCHT
VERKOCHT
VERKOCHT
VERKOCHT
VERKOCHT
VERKOCHT
VERKOCHT

Meer informatie

Voor meer informatie omtrent dit project kan u dit formulier invullen, maar u kan ons ook telefonisch bereiken op nummer: +32 (0) 50 51 70 51

Top