Wij verleggen grenzen
voor uw droompand!

Een verademing in vastgoed

Vastgoed verkopen? Wij volgen de Spaanse manier van werken. Daar beperkt het aanbod appartementen en villa’s zich niet per kantoor of per portefeuille en daar houden wij van. Het omvat létterlijk bijna elk pand dat er te koop staat. Zie ons dus niet enkel als vastgoedmakelaar, maar vooral als vertrouwenspersoon. Wij gaan samen met u op zoek naar die ene woning, dat absolute droompand. Elke regio, elke villa, elk appartement: droom gerust grenzeloos.

Dream Estate Team – by Immo Colpin

Met 30 jaar ervaring in vastgoed in Knokke-Heist kent Dream Estate by Colpin de Knokse regio door en door. We zijn locals, connaisseurs en voelen ons meer adviseurs dan makelaars. Samen met u gaan we op zoek naar uw gedroomde pand. In Knokke-Heist of in Spanje? Langs de kustlijn of vlakbij de golf? Uw dromen en verwachtingen zijn onze leidraad. Wij beperken ons niet tot het standaardaanbod en gaan graag buiten de grenzen. Zelfs letterlijk!

Ontdek het team

Nieuws

Ons magazine Pedro – de Spaanse verpersoonlijking van Pierre – geeft u graag een inkijk in de Spaanse vastgoedmarkt. Inspiratie, verhalen, …. u leest het met veel plezier.